luni, 24 august 2015

Decorporalizare-Dedublare astrala

Dormeam.Era noapte.
Ma vedeam de undeva de sus.Acolo sus eram sub forma unui glob luminos de dimensiunea unei bile cu diametrul de 3cm.Vedeam in acelasi timp in toate directiile,ca intr-un film.
M-am ridicat  din pat si m-am asezat pe marginea lui.Eram tot eu ,doar ca eram din fum, imbracata identic doar ca imaginea corpului era ca din fum aglomerat. Se pastrau culorile identic cu cele avute in corpul fizic. Practic vedeam corpul fizic in pat, corpul identic translucid asezat pe marginea patului si imaginea ca un glob luminos de sus.
Simteam o rigiditate totala, vedeam fara sa fi deschis ochii.Totul era scaldat intr-o lumina portocalie.
Am revenit in corpul fizic in momentul in care printr-un efort deosebit am reusit sa misc un deget de la picior si sa il ating de corpul sotului meu.
A doua parasire a corpului fizic s-a intimplat la un interval de aprox. o saptamina fata de prima. Totul a fost identic pina la asezarea corpului translucid pe pat. Acesta s-a ridicat si a mers la fereastra unde a vazut realitatea de afara, scaldata in portocaliu.In acest moment cind ma uitam pe geam cu corpul translucid, corpul fizic fiind cataleptic in pat ,ghidul meu, a venit din spate m-a prins de gleznele corpului de fum, m-a adus intr-o pozitie orizontala identica cu cea a corpului fizic ramas in pat mi-a vorbit spunindu-mi SA VEZI SI TU CUM ESTE, APOI AM VAZUT BILA DE LUMINA CARE ERAM EU INSOTITA DE BILA DE LUMINA CARE STIAM CA ESTE EL TRVERSAND FERESTRA PRIN GEAM SI PLONJAND afara, in curtea blocului ,care de aceasta data nu mai pastra nici un contur ci era neagra dens, ca si cum am fi fost doua luminite intr-un butoi cu smoala.
Am vrut sa merg la o anume persoana ,dar fiind foarte intuneric, necunoscand drumul, mi s-a facut frica si gandinnd ca daca nu ma intorc in 10 minute in corpul fizic acesta va muri ,am decis sa ma reintorc reusind acest lucru printr-un efort deosebit de a misca un deget de la picior si a-l atinge de sotul meu.Cred ca reintrarea in corp am realizat-o de fiecare data prin crestetul capului.
A treia tentativa de parasire a corpului fizic am avut-o intr-o dupa-amiaza cand am inceput sa vad de jos in sus conturul tabliei patului- deci ieseam tot prin crestet -dar la jumatatea drumului am spusT RECI INAPOI.De atunci nu am mai parasit corpul fizic si nu doresc sa mi se mai intample, intrucit imi este frica asa ,de una singura.

Ghidul meu nu l-am mai revazut de atunci desi as dori sa il mai vad, dar nu stiu cum as putea lua legatura cu el.

Va recomand ,celor care ati trait o experienta de acest fel,cat si celor care nu ati trait vreodata o astfel de intamplare,filmul de mai josNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu